Avant Premiere για τη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «ΣΕΡΡΕΣ» στο Μουσείο Μπενάκη

λεζάντα: Από αριστερά προς τα δεξιά: Στέλλα Λίτου, General Manager Antenna TV, John Κοτσαύτης, CEO Ott Platform, Φωτεινή Ραξή, Executive Board Member

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «ΣΕΡΡΕΣ», σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, έκανε πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 11 Απριλίου, σε μια ειδική προβολή για δημοσιογράφους στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, σηματοδοτώντας την αρχή των ΑΝΤ1+ Originals, που θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενο της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μαζί με τον σκηνοθέτη Σταμάτη Πατρώνη και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, μίλησε στους προσκεκλημένους για την ιδέα του νέου του δημιουργήματος, ταξιδεύοντάς τους στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες. Αμέσως μετά την προβολή, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον δημιουργό, τον σκηνοθέτη, αλλά και τους πρωταγωνιστές της σειράς, ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις.
Η νέα σειρά «ΣΕΡΡΕΣ» έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ στις 12 Απριλίου 2022 με διπλό επεισόδιο. Η σειρά αποτελείται από δέκα επεισόδια. Τo νέo επεισόδιo θα είναι διαθέσιμο κάθε Παρασκευή μόνο στο ΑΝΤ1+. Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει τις «ΣΕΡΡΕΣ», όπως και άλλες ΑΝΤ1+ Originals ελληνικές σειρές, αποκλειστικά στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή και προσφορά γνωριμίας 4,99€ τον μήνα, για τους πρώτους τρεις μήνες.

2 ΘΕΜΑ

THE NEWTONS LABORATORY: Ο Μεγάλος Συντελεστής της ταινίας «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ»

Το γνωστό βιβλίο του βραβευμένου Χρίστου Κυθρεώτη από τις εκδόσεις Πατάκη, «Εκεί που Ζούμε», παίρνει σάρκα και οστά στις οθόνες των κινηματογράφων σε σενάριο και σκηνοθεσία του καταξιωμένου κινηματογραφιστή Σωτήρη Γκορίτσα, και με τη στήριξη της εταιρείας διαφήμισης και επικοινωνίας The Newtons Laboratory σε ρόλο συμπαραγωγής. Η ταινία «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ» είναι η αφήγηση της ημέρας των γενεθλίων ενός νεαρού δικηγόρου που έρχεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της ζωής και των υποχρεώσεων του ως ενήλικας εργαζόμενος, φίλος, οικογενειάρχης και άνθρωπος.
Οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης ταινίας «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ» είναι μεταξύ άλλων ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος, ο Στέλιος Μάινας, ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Μαρία Καλλιμάνη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Λένα Κιτσοπούλου. Η παραγωγή της ταινίας είναι μια δημιουργική σύμπραξη της Black Tree του Ηρακλή Μαυροειδή και της The Newtons Laboratory με συμπαραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) και της εταιρείας Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), η μουσική είναι του Νίκου Πορτοκάλογλου, η διεύθυνση φωτογραφίας του Διονύση Ευθυμιόπουλου, ενώ την διανομή της ταινίας στους κινηματογράφους έχει αναλάβει η FEELGOOD.