Σήμερα σας προτείνουμε μπριζόλες με μέλι που λιώνουν στο στόμα σας! Ακολουθήστε τη συνταγή που ακολουθεί και θα την κάνετε ξανά και ξανά…
Υλικά:
2 τμχ μπριζόλες χοιρινές
1 τμχ κρεμμύδι λευκό
1 κ.σ. μέλι
100 ml μαύρη μπύρα
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 σκελίδα σκόρδο
Θυμάρι φρέσκο
Χυμός από 2 λεμόνια
Πώς γίνεται:
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες από το προηγούμενο βράδυ.
Την επόμενη μέρα αφαιρούμε από τη μαρινάδα και ψήνουμε στη σχάρα.
Σερβίρουμε με τορτίγιες ψητές και πατάτες στη θράκα.