Το δικό μας αστέρι

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Athens International Children’s παρουσιάζει Το Δικό Μας Αστέρι, μια θαυμάσια, τρυφερή ιστορία κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στο best seller της Φρίντα Νίλσον, για τους οικογενειακούς δεσμούς που δεν προϋποθέτουν πάντα σχέσεις εξ αίματος, την αγάπη άνευ όρων και την πραγματική έννοια της μητρότητας. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (2 – 3 Ιουλίου στις 21:00) είναι αφιερωμένο στα παιδιά!

Για τη μικρή Γιόνα, όπως και για τα υπόλοιπα παιδιά στο ορφανοτροφείο του χωριού,
το μεγαλύτερο όνειρο είναι η απόκτηση μιας μαμάς. Όμως, όταν έρχεται η σειρά της Γιόνα για υιοθεσία, η υποψήφια μητέρα που εμφανίζεται αποτελεί μεγάλη έκπληξη: θα είναι η μέλλουσα μητέρα της μια τεράστια εκκεντρική γοριλίνα που ζει σε μια μάντρα; Η Γιόνα είναι γενναίο κορίτσι και γρήγορα οι δυο τους σχηματίζουν ένα δυνατό δεσμό αγάπης, διασκεδάζοντας στο ασυνήθιστο σπιτικό τους, όπου η Γιόνα δε βαριέται ποτέ και μαθαίνει την αξία ακόμα και των πεταμένων πραγμάτων. Γρήγορα, όμως, το νέο της σπίτι βρίσκεται υπό την απειλή ενός άπληστου δημοτικού υπαλλήλου που θέλει να κατασκευάσει μια πισίνα και η Γιόνα με τη μαμά της δεν πρόκειται να το επιτρέψουν με τίποτα! Μια θαυμάσια, τρυφερή ιστορία κινουμένων
σχεδίων, βασισμένη στο best seller της Φρίντα Νίλσον, για τους οικογενειακούς δεσμούς, που δεν προϋποθέτουν πάντα σχέσεις εξ αίματος, την αγάπη άνευ όρων και την πραγματική έννοια της μητρότητας. Στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ στα Πατήσια. Για ηλικίες 5+.