Οι ανανεωμένες αντηλιακές σειρές NIVEA SUN Kids και Babies & Kids προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές κάτω από τον ήλιο!

Η NIVEA SUN επαναλανσάρει τις σειρές αντηλιακής φροντίδας υψηλής προστασίας και ενυδάτωσης: NIVEA SUN Kids και NIVEA SUN Babies & Kids με ανανεωμένες συνθέσεις, εικόνα και νέες συσκευασίες.
Η NIVEA αντιπροσωπεύει για πάνω από 100 χρόνια τη φροντίδα της επιδερμίδας και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των μωρών, των παιδιών και των νέων γονιών. Οι ειδικοί της επιδερμίδας της NIVEA SUN αναπτύσσουν προϊόντα αντηλιακής φροντίδας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της διαφορετικής βιολογίας της επιδερμίδας ανάλογα με την ηλικία και τον τρόπο ζωής. Παράλληλα, η NIVEA φροντίζει και το περιβάλλον αφού οι συνθέσεις των παιδικών αντηλιακών NIVEA SUN Kids και NIVEA SUN Babies & Kids είναι σε μεγάλο ποσοστό βιοδιασπώμενες, σεβόμενες το θαλάσσιο οικοσύστημα, καθώς δεν περιέχουν τα UV φίλτρα Octinoxate, Oxybenzone, Octocrylene και είναι χωρίς Μικροπλαστικά.