Tips για το τέλειο summer party!

Ένα πάρτι είναι το καλοκαίρι μας… αυτό βέβαια ισχύει κυρίως για τα παιδιά, αλλά ας το ζήσουμε κι εμείς μαζί τους όσο περισσότερο μπορούμε!

Έχουμε και λέμε…

1 – Πού θα γίνει το πάρτι

Σίγουρα σε εξωτερικό χώρο! Αυλή, κήπος, πάρκο, παραλία είναι ιδανικά μέρη για καλοκαιρινά πάρτι. Μπορείτε να μετατρέψετε την αυλή ή τον κήπο σας σε παιδότοπο για μικρούς και μεγάλους και να παίξετε με νερόβομβες, νεροπίστολα, βελάκια… Ακόμα, αν σας αρέσει η περιπέτεια, να πάτε σε ένα πάρκο η δασάκι για παιχνίδια και “αποστολές” αλλά και χαλάρωση σε αιώρες, καθώς και για πικ νικ. Στην παραλία υπάρχει χώρος για όλα: παιχνίδια, βουτιές, χορό…

2 – Τι ώρα;

Είναι καλοκαίρι, η μέρα είναι μεγάλη και ο ήλιος δεν θέλουμε να βλάψει κανέναν! Γι’ αυτό καλό είναι το πάρτι να γίνει όταν πέσει ο ήλιος. Διαφορετικά, θα πρέπει να φροντίσουμε να υπάρχουν για όλους καπέλα, αντηλιακό και φυσικά διαθέσιμα σκιερά μέρη!

3 – Για επιδόρπιο;

Αν δεν θέλετε να έχετε τούρτα αλλά ατομικά γλυκάκια, σας προτείνουμε ice cream cupcakes σε διάφορες γεύσεις! Επίσης, γρανίτες για να δροσιστούν τα παιδιά μετά το παιχνίδι.

4 – Η ώρα της χαλάρωσης

Το πάρτι θέλει ένταση αλλά θέλει και χαλάρωση… Επιστρατεύστε ψάθες, μαξιλάρες,  καρεκλάκια και πουφ, αφήστε τα παιδιά να διαλέξουν την ταινία κι εσείς καθήστε αναπαυτικά, απολαύστε το κοκτέιλ σας και… το υπόλοιπο της βραδιάς!