H Coffee Island γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και την κάνει ξεχωριστή για όλους τους καταναλωτές

Τα καταστήματα Coffee Island θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και μαζί προσκαλούν όλους τους καταναλωτές να απολαύσουν εκείνη την ημέρα γιορτής ένα μοναδικό καφέ, σε ειδική τιμή και σε ποτήρια πολλαπλής χρήσης.
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου τα καταστήματα θα διαθέτουν τον ξεχωριστό limited edition καφέ Buena Vista από την Huila της Κολομβίας που παράγεται από τον καλλιεργητή Edwin Zambrano με τη ξηρή αναερόβια ζύμωση και το κρεμώδες σώμα του έχει αρωματικές νότες μούρων, τροπικών φρούτων passion fruit και μελιού. Είναι μια «πράσινη» και καινοτομική παραγωγή. Την ίδια μέρα, ο limited edition καφέ Buena Vista θα προσφέρεται σε όλους τους καταναλωτές με ειδική τιμή, ακριβώς στην ίδια που κοστίζουν καθημερινά τα ροφήματα Master Blend / Single Estate, ώστε να θυμηθούμε όλοι πως ο specialty coffee και η μοναδική του ποιότητα είναι για όλους.
Τα καταστήματα θα σερβίρουν τα ροφήματα Buena Vista σε επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ώστε οι καταναλωτές να κερδίζουν έκπτωση 0,10€ σε κάθε επόμενο ρόφημα για το οποίο θα χρησιμοποιούν το ποτήρι πολλαπλής χρήσης!