Belvedere Vodka: Η νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig απλά τα σπάει!

Η Belvedere, η πρώτη super-premium βότκα στον κόσμο, αποκαλύπτει μια μνημειώδη καμπάνια με τον διάσημο ηθοποιό Daniel Craig όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ πριν. Σκηνοθετημένη από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Taika Waititi, η απροσδόκητη, διασκεδαστική και εμπνευσμένη συνεργασία αναδεικνύει το ταλέντο του Craig να εκπλήσσει και να καινοτομεί.

Θαρραλέα στο πνεύμα με μια γενναία δόση επαναστατικής ενέργειας, η καμπάνια ενώνει μια εξαιρετική κοινότητα συνεργατών. Ο Craig έχει χορογραφηθεί επιδέξια και χιουμοριστικά από τον διάσημο χορογράφο JaQuel Knight, σε ένα πρωτότυπο κομμάτι που γράφτηκε και ερμηνεύεται από τους παγκόσμιους σούπερ σταρ Rita Ora και Giggs και παραγωγή από τους επιτυχημένους Invisible Men, Bandits και Hungry Man.

Το όραμα του Taika ήταν να δείξει στο κοινό πώς μπορεί να φαίνεται η ζωή ενός σταρ όταν οι κάμερες κλείσουν. Ο Craig βγαίνει από ένα συγκεντρωμένο πλήθος και περνάει από την εμβληματική γέφυρα Pont Neuf του Παρισιού. Διασχίζει παιχνιδιάρικα το δρόμο μέσα από το λόμπι, τους διαδρόμους και την ταράτσα του πολυτελούς Cheval Blanc Paris χωρίς να χάνει ούτε στιγμή. Τελικά, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα, ο ηθοποιός μπαίνει στην εντυπωσιακή σουίτα και χορεύει προς το μπαρ Belvedere. Έπειτα, τη στιγμή που πρόκειται να πιει μια παγωμένη γουλιά, ο Διευθυντής φωνάζει CUT, και ο Waititi ζητάει από τον ηθοποιό να το επαναλάβουν ακόμα μία φορά.

Η καμπάνια ζωντάνεψε στην Times Square στις 9 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. και πλημμύρισε τις διαφημιστικές πινακίδες σε όλη τη χώρα. Η δράση δεν σταματά εδώ καθώς έχει σχεδιαστεί μία τεράστια παγκόσμια καμπάνια για να το επικοινωνήσουν ώστε η διαφήμιση και κατά συνέπεια το προϊόν, να εισπράξουν την αναγνώριση που τους αξίζει και να γίνει παγκόσμιο θέμα συζήτησης.