Η Klarna και η ABOUT YOU ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Klarna, μια κορυφαία παγκόσμια τράπεζα λιανικής, με υπηρεσίες πληρωμών και αγορών, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ABOUT YOU, έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους εμπόρους  ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρώπη. Στο εξής, η ABOUT YOU προσφέρει στους πελάτες της στην Ελλάδα την άτοκη επιλογή πληρωμής «Pay in 3».
Μέσω της νέας επιλογής «Pay in 3», οι πελάτες της ABOUT YOU μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευελιξία και να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών τους. Η Klarna εγγυάται επίσης μια ομαλή και ασφαλή εμπειρία αγορών χάρη στην προστασία του αγοραστή της σε περίπτωση που το προϊόν δεν φτάσει εγκαίρως, είναι ελαττωματικό ή απλώς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του καταναλωτή.
Ενώ οι πελάτες της ABOUT YOU επωφελούνται από τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής της Klarna ήδη σε εννέα αγορές (Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Βέλγιο, Φινλανδία, Νορβηγία και Ελβετία) από το 2020, φέτος η συνεργασία θα φτάσει σε νέα ύψη καθώς προστέθηκαν ακόμη έξι νέες αγορές! Τον Αύγουστο, η συνεργασία Klarna x About You λανσαρίστηκε στις αγορές της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Πολωνίας. Τον Νοέμβριο πλέον, η Klarna θα είναι διαθέσιμη στην About You και για τους
Έλληνες καταναλωτές.