ΗUAWEI Mate 50 Pro: Ο νέος βασιλιάς της φωτογραφίας στα smartphones!

Ξεκίνησε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το HUAWEI Mate 50 Pro, το οποίο σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο τη δέκατη επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου smartphone Mate. Το HUAWEI Mate 50 Pro είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και ανοίγει νέους δρόμους για όλους τους χρήστες που θέλουν να διευρύνουν το εύρος των απαιτήσεων τους από μια κορυφαία έξυπνη συσκευή. Μάλιστα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπίπτει με την ανακοίνωση της βαθμολογίας του DXOMARK, την υψηλότερη που έχει δοθεί ποτέ, κατατάσσοντας το HUAWEI Mate 50 Pro στην κορυφή ως το smartphone με την καλύτερη κάμερα!

Το HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει κάμερα με το πρώτο έξυπνο, ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων και προσφέρει τις πιο ευέλικτες δυνατότητες φωτογραφίας που έχουν υπάρξει ποτέ σε smartphone. Το νέο μοντέλο-ναυαρχίδα αποτελεί επίσης ένα μεγάλο βήμα στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή των smartphones.

Αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά ενισχύονται περαιτέρω από το λειτουργικό σύστημα EMUI 13, που κάνει το ντεμπούτο του στο Mate 50 Pro και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα απρόσκοπτων έξυπνων υπηρεσιών. Η λειτουργία SuperHub, για παράδειγμα, διευκολύνει την αβίαστη μεταφορά δεδομένων και αρχείων μεταξύ εφαρμογών και συσκευών, υπερβαίνοντας μακροχρόνια εμπόδια που διαχώρισαν  διαφορετικές μεταξύ τους, πλατφόρμες.