Μπείτε στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood της Jysk

Άποψη του χώρου με τα έπιπλα, διακοσμητικά και Χριστουγεννιάτικα στολίδια JYSK Ελλάδας.

H JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία παρουσίασε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου τη νέα ανανεωμένη συλλογή της Nordic Mood με έπιπλα και είδη διακόσμησης για το σπίτι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με καλεσμένους εκπροσώπους από τον δημοσιογραφικό χώρο.

JYSKIndoorPREvent 2022

Τα Χριστούγεννα είναι εποχή χαράς και γιορτής και ο χώρος του σπιτιού αποτελεί το επίκεντρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που σας προσκαλεί να είστε «μαζί». Η νέα συλλογή Nordic Mood της JYSK καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε εύκολα να απολαύσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι.

Ο Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας ανέφερε σχετικά με την εκδήλωση: «Στόχος της εκδήλωσης ήταν, πέρα από το να καλωσορίσουμε τους καλεσμένους μας και να περάσουμε καλά, να φέρουμε λίγη από τη μαγεία των Σκανδιναβικών Χριστουγέννων στην καρδιά της Αθήνας και να μπούμε έτσι στο κλίμα των γιορτών αλλά και του Hygge, μιας φιλοσοφίας και στάσης ζωής που έρχεται από τη Δανία, τη χώρα από την οποία προέρχεται η JYSK και που αποτελεί μέρος και της δικής μας φιλοσοφίας».