H Admiral εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στη Νέα Ιωνία και πραγματοποίησε το μεγαλύτερο τριήμερο εκπλήξεων!

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, η Admiral υποδέχτηκε τον κόσμο της στο νέο κατάστημά της, στη Νέα Ιωνία, (Λεωφόρο Ηρακλείου 292) με ένα τριήμερο opening event. Για τρεις ολόκληρες ημέρες, 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου, το νέο τετραώροφο κατάστημα της Admiral στη Νέα Ιωνία χάρισε στιγμές διασκέδασης γεμάτες μουσική, πολλά δώρα και διαδραστικά happenings και εκπλήξεις. Η εμπειρία του New Admiral World μεταφέρει την ανανεωμένη εικόνα του brand και αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία για τους καταναλωτές.
Το νέο κατάστημα, έγινε σημείο αναφοράς για όλους τους φίλους της Admiral αλλά και πολυαγαπημένους, ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ των οποίων ήταν: η Κατερίνα Στικούδη, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Χριστίνα Βραχάλη, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, της ΜΑΡΚΟ FC καθώς και η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Απολλώνιου.
Το τριήμερο εγκαινίων σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα καταστήματα της Admiral με αέρα ανανέωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις για το αγοραστικό κοινό. Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα.