Και φέτος τα Χριστούγεννα στα Public, βρίσκεις τον δικό σου τρόπο να μοιράζεσαι!

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα Public σε βοηθούν να ξαναβρείς τον δικό σου τρόπο να μοιράζεσαι συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας, θυμίζοντάς σου ότι η ευτυχία κρύβεται σε μικρές, αγνές πράξεις γεμάτες αγάπη! Με κάθε δώρο που προσφέρεις, νιώθεις παιδί και έρχεσαι πραγματικά κοντά στους δικούς σου ανθρώπους!

Στα φυσικά καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και το Public.gr θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από πρωτότυπα, μαγικά δώρα ψυχαγωγίας, τεχνολογίας και οικιακές συσκευές, για να διαδώσεις αυτό το υπέροχο “Christmas Feeling” στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τον τρόπο που σε εκφράζει.

Την πιο μαγική περίοδο του χρόνου, στα Public μπορείς να διαλέξεις από 1 εκατομμύριο επιλογές χριστουγεννιάτικων δώρων για εσένα αλλά και γι’ αυτούς που νοιάζεσαι. Αγαπημένα βιβλία για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια, videogames και αξεσουάρ gaming, είδη διακόσμησης και τεχνολογίας, κάθε λογής ιδιαίτερα gadgets αλλά και οικιακές συσκευές σε περιμένουν για να χαρίσεις χαμόγελα σε όσους αγαπάς.

Επιπλέον, τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την πιο χριστουγεννιάτικη Public e-gift card σε λιγότερο από 1’! Όρισε το ποσό που θες να δωρίσεις και δημιούργησε τη δική σου προσωπική δωροκάρτα, η οποία θα φτάσει στους παραλήπτες με email ή SMS, έτοιμη για εξαργύρωση! Φυσικά, για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου στο Public.gr μπορείς  να πληρώσεις σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, μέσω Klarna.