Mundial αλάνας: Το Football Stories και το Ούζο Πλωμαρίου μας μαθαίνουν τη μπάλα της αλάνας

Τη στιγμή που όλη η υφήλιος σείεται σε ρυθμούς Μουντιάλ η παρέα του Football Stories επιστρέφει από τα γήπεδα του κόσμου και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε άλλα στυλ ποδοσφαίρου!
Με αφορμή το φετινό Μουντιάλ, το Football Stories παρέα με το Ούζο Πλωμαρίου παρουσιάζουν διαφορετικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια αλάνας από διάφορες χώρες του κόσμου! Μετά την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Football Stories με νέα επεισόδια στον ant1plus, η δημοφιλής παρέα έρχεται να δοκιμάσει την εμπειρία διαφορετικών παραλλαγών ποδοσφαίρου και να μοιραστεί μαζί μας δυνατές στιγμές μέσα από μία σειρά mini videos που προβάλλονται στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube.
Εκτός από τις πληροφορίες και τους κανόνες για το κάθε παιχνίδι, στα mini επεισόδια απολαμβάνουμε την αγαπημένη ποδοσφαιρική παρέα να αναπαριστά το κάθε διαφορετικό παιχνίδι σε ένα γήπεδο 5×5 παίζοντας ένα ματς μεταξύ τους.
Στο τέλος κάθε παιχνιδιού, και για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους, καταλήγουν σε ένα τραπέζι με μεζέδες και φυσικά με Ούζο Πλωμαρίου που έρχεται να απογειώσει την εμπειρία.
Φέτος το Mundial μεταφέρεται στο χειμώνα, παρέα με το Ούζο Πλωμαρίου και τα
καλοκαίρια του, που μας περιμένουν να τα απολαύσουμε με τους αγαπημένους
μας!