SayYesser, εις το επανιδείν

Καλημέρα SayYesser!!!

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι να σου γράψω στον τελευταίο μας καφέ για φέτος, έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου που δεν νομίζω ότι θα καταφέρω να τα αποτυπώσω σωστά. Από τη μία χρειαζόμαστε όλοι ένα διάλειμμα για να γεμίσουμε μπαταρίες αλλά από την άλλη θα μου λείψεις! Οπότε λέω να αρκεστώ να σου δώσω πολλές αληθινές ευχές, να σε παρακαλέσω να αφιερώσεις χρόνο για σένα, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις εσένα και αυτούς που αγαπάς όσο περισσότερο μπορείς.

Επίσης θα ήθελα να σε παροτρύνω αν μπορείς και αν έχεις τη διάθεση να κάνεις κάτι για κάποιον που ίσως η ζωή και η θεά τύχη του έχουν γυρίσει την πλάτη. Αν μπορείς πάρε ένα παιχνίδι για το παιδάκι στη γειτονιά σου που ξέρεις ότι μάλλον ο Άγιος Βασίλης δεν θα κάνει στάση φέτος, γέμισε μία σακούλα με τρόφιμα και δώστην διακριτικά σε κάποιο συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη και γενικά τις φετινές γιορτές ας τις αφιερώσουμε σε πράξεις που γεμίζουν την ψυχή μας. Είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω, έχει πολλές ασχήμιες η καθημερινότητά μας όμως δε θα βαρεθώ ποτέ να το λέω ότι όλοι μαζί κάτι μπορούμε να αλλάξουμε. Όπως και όσο μπορεί ο καθένας μας, μία ελάχιστη νότα χαράς προς τον συνάνθρωπό μας θα απαλύνει λίγο τον πόνο προς εκείνον και θα ζεστάνει κάπως και τη δική μας καρδιά. Έτσι πάνε αυτά, τα πάντα στη ζωή μας είναι ανταποδοτικά, συναλλαγές. Φέτος ας προσπαθήσουμε αυτό το πάρε δώσε να χαρίσει ευτυχισμένες στιγμές αρχικά σε μας και μετά στους ανθρώπους γύρω μας. Γιατί όπως λέμε πάντα, αν δεν είμαστε πρώτα εμείς καλά δεν φτάνουν τα αποθέματα για να ασχοληθούμε και με τη χαρά των άλλων.

Η φετινή χρονιά, ναι και αυτή, ήταν δύσκολη. Όμως θα ήμουν αχάριστη αν δεν ευχαριστούσα όλους εσάς τους SayYessers που πραγματικά μου την κάνατε αξέχαστη! Όσο και να προσπαθώ να το αποτυπώσω σωστά ποτε δε θα βρω τον τρόπο να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη μεγάλη παρέα που δημιουργήσαμε. Το Say Yes είσαι εσύ και χωρίς εσένα τίποτα απ’ όσα κάνουμε η ομάδα μου και εγώ δε θα είχε νόημα. Σε ευχαριστώ για όλα και σου εύχομαι να περάσεις τις καλύτερες γιορτές της ζωή σου!

*Ανανεώνω το ραντεβού μας στις 4 Ιανουαρίου, που θα έχω φτιάξει καφέ και θα σε περιμένω να τα πούμε, ανανεωμένοι!!! Καλές γιορτές SayYesser, εις το επανιδείν!

**Συνεργάτες και πλέον φίλοι, η στήριξη σας και φέτος ήταν καθοριστική! Η κάθε ανάθεση για διαφήμιση, το κάθε project που τρέξαμε μαζί, από την πιο μικρή καμπάνια μέχρι την μεγαλύτερη, ήταν και είναι η κινητήριος δύναμη μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, σας κλείνουμε το μάτι και σας λέμε Sky is not the limit, συνεχίζουμε…

***Ομαδάρα μου αγαπημένη απλά, λιτά όμως από καρδιάς, σας ευχαριστώ για όλα, τα καλύτερα είναι μπροστά μας, το υπόσχομαι!!!

Καλές γιορτές!!! Και όπως λέω στους φίλους μου, εύχομαι μπόλικη αγάπη – απέραντη ευτυχία και ένα σκασμό υγεία! Και το 10% να πιάσει από τις ευχές “γίναμε” και φέτος…