Ανακαλύψτε τοπία μαγευτικής ομορφιάς της Ελλάδας, με συνοδοιπόρο το εκλεπτυσμένο single malt ουίσκι Talisker

Το Talisker, το single malt Scotch whisky με τον ιδιαίτερα θαλασσινό, πιπεράτο χαρακτήρα στηρίζει τη διάθεση για εξερεύνηση διοργανώνοντας εκδρομές σε πανέμορφα φυσικά τοπία της Ελλάδας.
Με το μότο του να είναι Made by The Sea, τo Talisker, από το μακρινό Isle of Skye της Σκωτίας, ταξίδεψε σε μαγευτικούς προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας, ακολουθώντας το πνεύμα της περιπέτειας και εξερεύνησης που βρίσκεται στην καρδιά του brand. Έχοντας ως συνοδοιπόρους σε αυτά τα ταξίδια τους “Explorers”, πρώτος προορισμός ήταν η περιοχή της Ορεινής Κορινθίας με σταθμούς τη Λίμνη Στυμφαλία και την τεχνητή Λίμνη Δόξα.
Εκεί οι “Explorers” περιηγήθηκαν στα γύρω μονοπάτια και πραγματοποίησαν δραστηριότητες στη λίμνη. Επόμενος προορισμός των “Explorers” ήταν η Λακωνική Μάνη και τα άγριας ομορφιάς τοπία της. Σταθμοί αυτού του ταξιδιού αποτέλεσαν ο επιβλητικός Φάρος του Ταινάρου και η Βάθεια με τα εντυπωσιακά πυργόσπιτα. Από καταπράσινα βουνά μέχρι και καταγάλανες ακτές, ανακαλύψτε γοητευτικά τοπία της Ελλάδας μαζί με τους αγαπημένους σας και απολαύστε πάντα υπεύθυνα, το εκλεκτό single malt Talisker.