Η Emirates γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στις 14 Φεβρουαρίου, η Emirates γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέχοντας στους επιβάτες της τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μεγάλο εύρος από γλυκά εδέσματα εν πτήσει και μεγάλη ποικιλία από επιδόρπια εμπνευσμένα από την αγάπη στα σαλόνια της, παρέχοντας παράλληλα ροζέ σαμπάνια, δελεαστικές προσφορές για δώρα και μια σειρά
από ρομαντικές ταινίες και τραγούδια.
Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες όπως τη ρομαντική κωμωδία του 2022 «Ticket to Paradise», με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς του Χόλυγουντ Julia Roberts και George Clooney. Διατίθενται περισσότερες από 70 ρομαντικές κωμωδίες και δραματικές ταινίες.
Επιπλέον, λίστες με μουσικά τραγούδια, όπως η «Love Is in The Air» και η «Romantic Moments», περιλαμβάνουν επιλεγμένα κλασικά ρομαντικά κομμάτια των Celine Dion, Whitney Houston, Ed Sheeran, Diana Ross, Roberta Flack κ.α. Πριν από την πτήση, οι επιβάτες μπορούν να περιηγηθούν στην εφαρμογή της Emirates και να προεπιλέξουν τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές ή τις μουσικές λίστες τους, συγχρονίζοντας το ice με την ώρα της επιβίβασής τους.
Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι επιβάτες όλων των κατηγοριών θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστά brownies ή cupcakes με γεύση red velvet, διακοσμημένα με κόκκινες και ροζ καρδιές, στη δική τους συσκευασία δώρου που έχει ετοιμάσει η Emirates, ενώ στα αεροσκάφη θα υπάρχει ο ανάλογος ατμοσφαιρικός φωτισμός. Από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου, η Emirates θα προσφέρει στα σαλόνια της σε ολόκληρο τον κόσμο ένα μεγάλο εύρος γλυκών εδεσμάτων, από σοκολατένιες καρδιές μέχρι θεματικά κέικ και φράουλες με επικάλυψη σοκολάτας.