Η GRANIKAL παρουσιάζει στην HORECA 2023, τα νέα trends της εποχής, τα Aperitivo brands, την Birra Peroni & το νέο lifestyle rose κρασί!

Η GRANIKAL, με αποκλειστικό σκοπό την εισαγωγή premium αλκοολούχων και μη αλκοολούχων brands που κάνουν τη διαφορά πίσω από κάθε bar, παρουσιάζει στη HORECA 2023, τα νέα trends της εποχής… τα Aperitivo brands της, την Ιταλική Birra Peroni αλλά και το πιο ξεχωριστό νέο lifestyle rosé κρασί που θα σας μαγέψει!
Από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες τάσεις στην αγορά είναι αυτή των low alcohol drinks, και ολοένα και περισσότερα serves με χαμηλό ποσοστό αλκοόλ, αναδεικνύονται στα σύγχρονα μενού των bar. Εξίσου νέο trend αποτελεί το Aperitivo για early ή after office drinks, και η GRANIKAL διαθέτει ένα μεγάλο portfolio αυθεντικών ιταλικών Aperitivo για όλα τα γούστα. Φέτος λοιπόν, με σκοπό να παρουσιάσει το Italian Style of Drinking, η GRANIKAL θα μας ταξιδέψει στην Ιταλία και φυσικά θα δώσει νέες προτάσεις με τα premium προϊόντα της. Η GRANIKAL θα βρίσκεται στo Hall 1, στα περίπτερα C08/D10 από τις 10/2 έως και τις 13/2.