Η Huawei γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με μια ακαταμάχητη προσφορά!

Η Huawei γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια ακαταμάχητη προσφορά για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη γιορτή του έρωτα με την κομψότητα που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία.
Τα HUAWEI WATCH GT3 Gold και Elite edition είναι τα ιδανικά δώρα για να δείξετε τον έρωτα σας. Είναι δύο έξυπνα ρολόγια που εντυπωσιάζουν εμφανισιακά και σχεδιαστικά, με το γυαλιστερό φινίρισμα και το κομψό μπρασελέ  που προσφέρει μοντέρνα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, συνδυάζοντας το sport look με το business casual.
Εντυπωσιάζουν, επίσης, και με την ανθεκτικότητά τους και για αυτό είναι ένα δώρο που θα σας βοηθήσει να δηλώσετε την επιθυμία σας να παραμείνει η αγάπη σας, άθικτη στον χρόνο.

Τα HUAWEI Watch GT3 διαθέτουν ανθεκτική μπαταρία διάρκειας έως 14 ημερών, ενώ
υποστηρίζουν και γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Έχουν ακόμα τη δυνατότητα να καταγράφουν με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς, ειδικά όταν… κοιτάτε το αγαπημένο σας πρόσωπο στα μάτια. Επίσης, μπορούν να παρακολουθούν  συνεχώς την αναπνοή σας, το επίπεδο του στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο, ενώ προσφέρουν ολοήμερη παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα καθώς και ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος.

Η ξεχωριστή  προσφορά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.
Αποκτήστε τα έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με την βοήθεια της τεχνολογίας!