Praktiker Hellas: Προλάβετε το τελευταίο κύμα εκπτώσεων στον πιο «σωστό» προορισμό για το Σπίτι και τον Κήπο έως 28/2

Η Praktiker Hellas παρουσιάζει το νέο φυλλάδιο εκπτώσεών της για τις τελευταίες μέρες εκπτώσεων, με ισχύ από 13 έως 28.02.2023. Η πιο πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων με προτάσεις για το σπίτι ή τον κήπο, σε ασυναγώνιστες τιμές, με όφελος έως και 60%, αλλά και προνομιακά πακέτα αγορών, περιμένουν όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τον οικιακό τους εξοπλισμό αξιόπιστα και οικονομικά.
Αυτή την Τσικνοπέμπτη “ψηνόμαστε για Praktiker”! Ψησταριές υγραερίου από ανοξείδωτο ατσάλι, με δώρο το κάλυμμα προστασίας και την πλάκα ψησίματος αξίας 100€, ψησταριές κάρβουνου με ροδάκια μεταφοράς, καύσιμες ύλες παντός τύπου και καινοτόμοι φούρνοι πίτσας, απογειώνουν την υπαίθρια μαγειρική και υπογράφουν με επιτυχία ακόμη και τα πιο απαιτητικά BBQ τραπέζια. Στο Φυλλάδιο Εκπτώσεων της Praktiker υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και έξυπνες λύσεις, με έκπτωση έως 50% και με δυνατότητα αποπληρωμής σε 24 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ενώ σε αρκετά προϊόντα παρέχεται δωρεάν
συναρμολόγηση αξίας 50€.
Παράλληλα, με το φυλλάδιο εκπτώσεων και για λίγες ακόμη ημέρες, όλες οι συσκευές θέρμανσης “Wellio” και “Budget”, διατίθενται με έκπτωση έως 50%, ενώ με κάθε αγορά σε οποιονδήποτε κωδικό προϊόντος, συλλέγονται πόντοι επιβράβευσης my praktiker που εξασφαλίζουν συμμετοχή σε αποκλειστικές προσφορές και υπηρεσίες. Επιπλέον, έως τις 28/2, στον κατάλογο θέρμανσης της Praktiker μπορεί κανείς να βρει ακόμα περισσότερες επιλογές για να καλύψει τις ανάγκες κάθε χώρου του σπιτιού ή της επιχείρησής του.