«Σκιές στο πατητήρι»: το τσίπουρο που βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό

Η οικογένεια Μονοποικιλιακού Τσίπουρου «Δεκαράκι» επανέρχεται με συναισθηματικό τηλεοπτικό σποτ όπου πρωταγωνιστεί το Δεκαράκι.

Οι οθόνες μας πλημμυρίζουν παράδοση και συναίσθημα! Το νέο τηλεοπτικό της οικογένειας
Δεκαράκι μας ταξιδεύει νοητά στην αρχή των πάντων…εκεί που συναντάμε τον καρπό της παράδοσης και των συναισθημάτων μας, τον καρπό του σταφυλιού. Η πιο παραδοσιακή διαδικασία ξεκινάει σε ένα πατητήρι, εκεί που όλες οι αισθήσεις έρχονται να λειτουργήσουν παρέα για την απόλυτη εμπειρία που αναδεικνύει τον καλύτερό μας εαυτό.
Μέσα από εικόνες χορού και νεανικής χαράς παρουσιάζεται το σταφύλι, που αποτελεί το κλειδί για τα πολύτιμα μονοποικιλιακά μας, αφού προσφέρει στο μέγιστο τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του σε κάθε Δεκαράκι δίνοντας άλλη διάσταση στο τσίπουρο. Τα αρώματα από τα στέμφυλα της κάθε ποικιλίας, αναδύονται μέσα από τη διαδικασία της παραδοσιακής, πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ενισχύεται από την πολλαπλή επαναπόσταξη και δημιουργεί ένα τσίπουρο «διαμάντι» με αυθεντικό γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα.
Το κάθε Δεκαράκι, όποιο κι αν επιλέξουμε, αποτελεί σφραγίδα ποιότητας που χάρη στον
παραδοσιακό και μοναδικό χαρακτήρα του αποτελεί μια γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τις παραδόσεις του τόπου μας, μας φέρνει πιο κοντά στις ρίζες μας και βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας.
Απολαύστε τη νέα ταινία: https://youtu.be/GNQK7jxhmVk