Wood Shield Color Based από την KRAFT Paints, το καινοτόμο προϊόν για επιφάνειες ξύλου σε 12 νέες αποχρώσεις

Ένα νέο εξειδικευμένο προϊόν για επιφάνειες ξύλου, το Wood Shield Color Based, παρουσιάζει η KRAFT Paints, συμπληρώνοντας διαρκώς τις προτάσεις και λύσεις για
τον καταναλωτή, μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα της.
Το Wood Shield Color Based έρχεται να συμπληρώσει την ήδη επιτυχημένη σειρά Wood Shield, ως το καινοτόμο βερνίκι εμποτισμού βιολογικής βάσης, προσφέροντας νέες προτάσεις και επιλογές χρωμάτων.
Το Wood Shield Color Based αποτελεί μία ημιδιάφανη βάση που χρωματίζεται σε 12 αποχρώσεις, οι οποίες προσδίδουν το επιθυμητό χρώμα, χωρίς όμως να καλύπτουν τα φυσικά «νερά» της ξύλινης επιφάνειας.
Πρόκειται για βερνίκι εμποτισμού, κατάλληλο για εξωτερικές και εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες και προσφέρει έως και 7 χρόνια προστασία, καθώς είναι αδιάβροχο και έχει υψηλή αντοχή στη UV ακτινοβολία. Διαθέτει πολύ ήπια οσμή, εφαρμόζεται εύκολα και δεν στάζει, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία και ευκολία στη χρήση του.
Η ελαστικότητα του επιτρέπει να παρακολουθεί τις συστολές–διαστολές του ξύλου, χωρίς σκασίματα ή ξεφλουδίσματα. Παράλληλα, λόγω των βιοκτόνων που περιέχει, αποτρέπει αποτελεσματικά την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων στον υμένα του. Έίναι κατάλληλο για πόρτες, παράθυρα, πέργκολες, φράχτες, παγκάκια, παιδικά έπιπλα και παιχνίδια.
Τροποποιημένο με νανοτεχνολογία και 43% βιολογικής προέλευσης συστατικά, το Wood Shield Color Based αποτελεί ένα ακόμα προϊόν που αποδεικνύει τη δέσμευση της KRAFT Paints για προϊόντα με καινοτόμα και βιώσιμα χαρακτηριστικά, που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.