5 ζωγραφικά έργα, σε μοναδικά NFT από τον Ανδρέα Βάη

Nightout, 2004

Ο ζωγράφος Ανδρέας Βάης, παρουσιάζει 5 ζωγραφικά έργα του, τα οποία διατίθενται σε NFT μοναδικής έκδοσης (1/1), μέσα από το Spania.io. Η διάθεση ξεκίνησε 2 Μαρτίου, στις 16.00.

Bασικά συστατικά των έργων του Ανδρέα Βάη, συχνά φτιαγμένων με μια αφθονία λεπτομερειών, είναι η αγάπη του για τη φύση, την τέχνη διαφορετικών πολιτισμών, τη μουσική και το χορό, το ρυθμό και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό. Ταυτόχρονα συναρμολογεί ήχους από ποικίλες πηγές, όπως μουσικά όργανα, αντικείμενα ή field recordings δημιουργώντας ηχητικά κομμάτια που τροφοδοτούν τη ζωγραφική του και συνομιλούν με αυτήν. Κάθε στοιχείο που χρησιμοποιείται, είτε παραστατικό, είτε αφηρημένο, αποτελεί μέρος ενός σύμπαντος που προκύπτει ανασύροντας εικόνες από το υποσυνείδητο μέσα από αυθόρμητες κινήσεις του χεριού καθώς και την επανάληψη μοτίβων με ένα είδος εμμονικής προσήλωσης.

Ανθρώπινες συμπεριφορές, μνήμες και επιθυμίες καθρεφτίζονται σε έναν παράλληλο ονειρικό κόσμο που σφύζει από ζωή σαν μια μικρή ζούγκλα, όπου ο χρόνος είναι σφαιρικός και εύπλαστος και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Δείτε όλα τα έργα