Ο Όμιλος Σαράντη καινοτομεί και λανσάρει το clinéa, το νέο refillable clean skincare brand φαρμακείου

O Όμιλος Σαράντη, πιστός στη στρατηγική του, εντείνει τις προσπάθειές του προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την αφοσίωσή του για καινοτομία και τη δέσμευσή του για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μέσα από το νέο λανσάρισμα του clean beauty brand clinéa που μπαίνει δυναμικά στον τομέα της ομορφιάς, καταρρίπτει τα όρια ανάμεσα σε επιστήμη και φύση. Το clinéa, πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις δεσμεύσεις του Ομίλου, θέτει νέους όρους, δημιουργεί και καινοτομεί, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης. Επιλέγοντας τα καλά στοιχεία των δύο αυτών κόσμων, ο Όμιλος Σαράντη δημιούργησε το νέο refillable skincare brand φαρμακείου που είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και σέβεται το περιβάλλον.

Το πρωτοποριακό clinéa, με tagline #refill_goodness, προσφέρει μία πλούσια γκάμα από διαφορετικές σειρές περιποίησης, που συχνά αλλάζουν υφή κατά τη χρήση, με στόχο
να καλύψει κάθε ανάγκη: τη σειρά καθαρισμού προσώπου, τη σειρά ενυδάτωσης, τη σειρά αντιγήρανσης & λάμψης, τη σειρά εξειδικευμένης δράσης ορών προσώπου και τα refills.
Η φιλοσοφία της σειράς βασίζεται στο: «Να μας ξαναγεμίζει με ό,τι μας γεμίζει καλό», δημιουργώντας οικολογικές και επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με ανταλλακτικές κάψουλες.
Κάθε κάψουλα είναι 100% ανακυκλώσιμη, εξοικονομώντας το 87% της συσκευασίας με κάθε της αντικατάσταση, ενώ τα προϊόντα τα οποία δεν ξαναγεμίζουν είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.