Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered από την HP

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, η HP, η Reebok και η New Guards Group παρουσίασαν ένα νέο concept sneaker με το πολυτελές brand Botter, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα κατά την παρουσίαση FW23.
Συνδυάζοντας την κουλτούρα των δύο εταιρειών, το concept sneaker Reebok x Botter συνδυάζει την αγάπη και τη δέσμευση της Botter για τους ωκεανούς μέσω της μοναδικής εμφάνισης ενός κοχυλιού Murex, ενός αντικειμένου που σύμφωνα με το μύθο, χρησιμοποιούσε η θεά Αφροδίτη για να χτενίζει τα μαλλιά της, με μια εμβληματική vintage ποδοσφαιρική σιλουέτα Reebok, ένα στυλ που η Botter φημίζεται για την επανεφεύρεση του με το Botter “Banker” που λανσαρίστηκε το 2017.
Το ασυνήθιστο και μοναδικό νέο σχέδιο που περικλείει το βασικό μέρος του παπουτσιού
δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε με την ομάδα 3D Printing της HP που εδρεύει στη Βαρκελώνη, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HP Multi Jet Fusion. Αφού εκτυπώθηκαν, τα γκρι sneakers ζωγραφίστηκαν στη συνέχεια στο χέρι για να συμπληρώσουν τους τόνους του χρώματος Caribbean Sea που εμφανίζονται σε όλη τη συλλογή FW23 της Botter.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι απλώς ένα καινοτόμο sneaker πολυτελείας, αλλά μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή παραγωγή αθλητικών παπουτσιών. Το HP Multi Jet Fusion είναι μια λειτουργία που δημιουργήθηκε για να επαναπροσδιορίσει το σχεδιασμό και την κατασκευή, αναδεικνύει την πλήρη δυναμική του 3D printing και υποστηρίζει ενεργειακά αποδοτικές και βιώσιμες τεχνικές.