Η Marinair Cargo Services Ltd εξαπλώνεται και ξεχωρίζει!

H Marinair Cargo Services Ltd ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κλάδο των διεθνών μεταφορών εμπορευμάτων.

Η εταιρία, που έχει ως έδρα της τον Πειραιά, εξυπηρετεί τις ανάγκες εισαγωγών και εξαγωγών από ξηρά, θάλασσα και αέρα.

To 2011 η Marinair Cargo Services Ltd ξεκίνησε να εξαπλώνεται στο εξωτερικό με τέσσερα υποκαταστήματα στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας, το 2014 με νέo υποκατάστημα στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας, το 2017 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και το 2022 στο Σενζέν της Κίνας.

Σήμερα ο οργανισμός απαριθμεί συνολικά περισσότερα από 100 άτομα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με τη συνεχή διεθνή παρουσία και εξάπλωση του οργανισμού στο εξωτερικό και έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στον χώρο του Shipping & International Transport, η Marinair Cargo Services Ltd έχει συνάψει σημαντικές διεθνείς συνεργασίες με μεγάλες Πολυεθνικές Εταιρίες.

info

Η Marinair Cargo Services Ltd είναι ενεργό μέλος της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association), της EEL (Ελληνικής Εταιρίας Logistics), του WCA (World Cargo Alliance),του Bureau Veritas Marine & Offshore (Γαλλικός Νηογνώμονας), του American Hellenic Chamber of Commerce, του Arab Hellenic Chamber of Commerce.

H ψηφιακή διαδικτυακή πλατφόρμα myMCS

H myMCS είναι διαδικτυακή ψηφιακή πλατφόρμα θαλάσσιας μεταφοράς εμπορευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για τις εξαγωγές/εισαγωγές με θαλάσσια μεταφορά από/προς χώρες/περιοχές όπως η Σαουδική Αραβία, Μέση Ανατολή, Μεσόγειος, Άπω Ανατολή, ΗΠΑ, Καναδά, Λατινική Αμερική και Αφρική.

Χωρίς χρόνο αναμονής, οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν τις τιμές θαλάσσιας μεταφοράς LCL/FCL τώρα χωρίς καμία καθυστέρηση!

“Το κόστος της θαλάσσιας μεταφοράς εμπορευμάτων από την πόρτα σας προς οποιαδήποτε χώρα προορισμού και οποιοδήποτε λιμάνι προορισμού μόλις σε 1 λεπτό!”.

Βήμα προς βήμα

– Η εγγραφή γίνεται εδώ

– Μεταβαίνουμε στη διεύθυνση https://marinair.itsmycargo.com

– Πατάμε “Get Started”

– Συμπληρώνουμε τη σύντομη φόρμα με τα στοιχεία μας (email, εταιρία, κωδικός πρόσβασης κ.λπ.)

– Περιμένουμε μέχρι να ληφθεί το μήνυμα “Έγκριση”.

– Συνδεόμαστε στην πλατφόρμα με τα διαπιστευτήριά μας.