Ατελείωτη άνεση, χωρίς να φαίνεται τίποτα!

Οι σειρές μας ZERO Microfibre και ZERO Modal παραμένουν σταθερά, από τις πιο αγαπημένες των sloggi fans. Με σχεδόν «εξαφανισμένες» ραφές και απίστευτα απαλή εφαρμογή, τα slip ZERO έχουν μπει για τα καλά στα συρτάρια με τα εσώρουχά μας… Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην απολαμβάνει ένα αόρατο brief – γιατί ποια θέλει να διαγράφει το brief της κάτω από το παντελόνι ή τη φούστα;
Και τώρα, ανανεώθηκαν οι σειρές αυτές για τη σεζόν SS23. Συνεχίζοντας να είναι απαλές σαν πούπουλο και εξαιρετικά λεπτές, οι νέες σειρές ZERO τώρα προσφέρουν πολλά περισσότερα!

Η ZERO Microfibre είναι φτιαγμένη από υπέροχα απαλό ύφασμα microfibre – αλλά αυτό δεν είναι το μεγάλο νέο. Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι το microfibre είναι τώρα φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, κάτι που είναι πολύ καλύτερο και για μας αλλά και για τον πλανήτη! Και το κερασάκι στην τούρτα; Η ανανεωμένη αυτή σειρά, εκτός από brief, τώρα περιλαμβάνει και σουτιέν: ένα Bralette και ένα Soft Bra. Και τα δύο είναι εντελώς αόρατα, με κυματιστά τελειώματαωπου τα κάνουν ακόμα πιο αόρατα κάτω από τα ρούχα. Και χωρίς καμία μπανέλα, είναι απίστευτα άνεταωσαν δεύτερο δέρμα, δίνοντας πάντα στο στήθος το boost που χρειάζονται. Την εξελιγμένη και απαλή σαν χάδι αυτή σειρά θα τη βρεις σε διάφορα, υπέροχα neutral χρώματα.

Η ανανεωμένη σειρά ZERO Modal διατηρεί την αόρατη άνεση και τη φυσική της αίσθηση, μαζί με τις κυματιστές άκρες για ένα αψεγάδιαστο τελείωμα. Η ανανέωση για το SS23 έχει να κάνει με το ύφασμα micromodal που τώρα είναι πιο απαλό από ποτέ, δίνοντας μια αίσθηση φυσικού αγγίγματος που είναι σαν να χαϊδεύει το δέρμα. Όπως και η ZERO Microfibre, η ZERO Modal βγαίνει σε υπέροχα natural χρώματα.