Η Nadia Nadim επιλέγει: H&M Move Νέα συλλογή προπόνησης

Για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, η γνωστή αθλήτρια ποδοσφαίρου, Nadia Nadim, επιμελήθηκε μια προπονητική γκαρνταρόμπα για έντονη άσκηση, που αντιπροσωπεύει παράλληλα και το προσωπικό της στυλ. Η Nadia εντάχθηκε στο H&M Move, στο ρόλο του Brand Mover, για να παρακινήσει όλο τον κόσμο να αγαπήσει κάθε είδους άσκηση. Η νέα συλλογή H&M Move ‘Selected by’ για γυναίκες θα είναι διαθέσιμη online στο hm.com και στα καταστήματα από τις 25 Μαΐου.
Το ταξίδι σταδιοδρομίας της Nadia Nadim είναι μια εμπνευσμένη ιστορία που ξεκίνησε όταν αναγκάστηκε να φύγει από το Αφγανιστάν ως παιδί. Μεταβαίνοντας από το καθεστώς του πρόσφυγα σε διεθνές αστέρι ποδοσφαίρου για την εθνική ομάδα της Δανίας, έγινε μια από τις πιο ισχυρές και επιδραστικές γυναίκες στα διεθνή αθλήματα, ενώ μιλούσε εννέα γλώσσες και ήταν Διδάκτωρ Ιατρικής.

Η συλλογή «Selected by Nadia», είναι μια επιλογή δροσερών και άνετων καλοκαιρινών κομματιών προπόνησης σε μοδάτα χρώματα, όπως το έντονο ροζ, γήινα ουδέτερα, νότες από μωβ και τα πάντα απαραίτητα βασικά μαύρα κομμάτια. Με γνώμονα τη λειτουργικότητα και το στυλ, η συλλογή «Selected by» της Nadia διαθέτει cropped τανκς, ποδηλατικό σορτς σε μεταλλικό ροζ, ολόσωμη φόρμα με λεπτομέρειες χωρίς ραφές, ένα ελαφρύ αναδιπλούμενο μπουφάν και μια επιλογή από μεγάλου μεγέθους φούτερ για εκείνους που επιζητούν άνετες στιγμές μετά την προπόνηση. Τα περισσότερα κομμάτια κατασκευάζονται με την τεχνολογία DryMove™ του H&M Move – ένα υλικό που σας κρατά δυνατούς, δραστήριους και γεμάτους αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα, όπως κι αν κινείστε.