Καλοκαιρινή ανανέωση με έμπνευση από νέες ιδέες και προϊόντα ΙΚΕΑ

16/11 ta bort potatisen på hyllan ovanför kranen. Photographers annotation as layer in photoshop

Τα νέα προϊόντα IKEA αποτελούνται από χρηστικά αντικείμενα με λύσεις και προτάσεις για όλους τους μικρούς ή μεγάλους χώρους του σπιτιού, που ξυπνούν την αίσθηση μιας ζεστής, ηλιόλουστης μέρας.
Εάν ψάχνετε για απαλό και ονειρεμένο στιλ που θα ανανεώσει το σπίτι σας, στην ΙΚΕΑ θα βρείτε προϊόντα για να δημιουργήσετε νέες αγαπημένες γωνίες με απαλές αποχρώσεις και κομψή εμφάνιση. Η κουζίνα και η τραπεζαρία σας αποκτούν ανανεωμένη εμφάνιση με προϊόντα όπως το κρεμαστό φωτιστικό FYRTIOFYRA και τη σειρά φωτιστικών SOMMARFLOX με μοτίβα της σχεδιάστριας Emma Prowse. Στο υπνοδωμάτιο τα λευκά είδη LÖNNHÖSTMAL σε παστέλ λουλουδάτα μοτίβα δημιουργούν μία άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα καθώς συνδυάζονται ιδανικά με μονόχρωμα σεντόνια και μαξιλάρια στις ίδιες αποχρώσεις. Οι κουρτίνες SÄCKMAL με τα κυκλικά σχέδια σε απαλούς τόνους, προσθέτουν επίσης μία ζεστή αίσθηση στο χώρο.
Τα χειροποίητα και μοναδικά καλύμματα DVÄRGNARV και TÅGHAKMAL, δεν προσφέρουν μόνο χαρακτήρα και στιλ όπου τα διακοσμήσετε, αλλά αφηγούνται την ιστορία μίας μακροχρόνιας συνεργασίας της ΙΚΕΑ με την Rangsutra, μία κοινωνική επιχείρηση που απασχολεί περισσότερους από 2.000 τεχνίτες και τεχνίτριες στην Ινδία. Οι νέες σειρές NICKEBO και SOMMARFLOX είναι εμπνευσμένες από την απαλή, δροσερή αίσθηση που έχουν τα βότσαλα. Από κομψές και σύγχρονες προσόψεις κουζίνας, είδη σερβιρίσματος από κεραμικό και γυαλί, τραπεζομάντηλα από 100% βαμβάκι, υπάρχουν πολλές επιλογές για να φέρετε στο σπίτι σας τη δροσιά και την ηρεμία μίας ακρογιαλιάς.