MODIVO Silver Generation

«Το χόμπι μου είναι η ζωή» λένε οι πρωταγωνιστές της τελευταίας καμπάνιας της MODIVO. Αναφέρουν ότι το να ακολουθούν τα όνειρά τους, να απολαμβάνουν την καθημερινή ζωή και να σέβονται τη διαφορετικότητα είναι η συνταγή τους για μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη ζωή. Δεν φοβούνται πλέον τίποτα. Και μπορούν – τα πάντα.
Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι απλοί άνθρωποι με εξαιρετικές προσωπικότητες και
απόψεις για τον κόσμο. Τι θα πει ο κόσμος; Ας λένε ό, τι θέλουν. Το σημαντικό είναι να
νιώθεις καλά με τον εαυτό σου – αυτό είναι το σύνθημα που συνοδεύει τους πρωταγωνιστές
της καμπάνιας σε όλη τους τη ζωή. Σύμφωνα με αυτό, κάνουν ό,τι θέλουν, απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο και κάνουν όλα τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ακριβώς όπως ένας από
τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της γενιάς Silvers – η DJ Βίκα, μία αναγνωρισμένη
DJ με εμπειρία πολλών δεκαετιών, headliner μεγάλων μουσικών φεστιβάλ και πρωταγωνίστρια του τελευταίου ντοκιμαντέρ «Vika!» σε σκηνοθεσία της Αγνή Ζβιέφκα (Agnieszka Zwiefka). Με την ενέργειά της, το χάρισμά της και την ακλόνητη δίψα της για ζωή, θα μπορούσε να μοιραστεί σε πολλές γενιές. Όπως η Άννα, η οποία εδώ και χρόνια παίζει σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, διαβάζει με πάθος, κάνει γυμναστική, ή η Μπάρμπαρα, η οποία αγαπά τα σκυλιά, είναι παθιασμένη με τα ταξίδια, ηθοποιός ταινιών και δραστηριοποιείται σε ερασιτεχνικά θέατρα. Ο Ματθαίος, ηθοποιός και φωτομοντέλο, καθώς και ο δημιουργός του πρώτου πύργου αποφοίτησης αλατιού με τη χρήση ξηρού αεροζόλ αλατιού στον κόσμο (Teznia Solna Wola), μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για τη δύναμη του πνεύματός του.