Τα νέα HELL Summer Cools είναι εδώ με ανανεωμένο look!

Η νέα limited edition σειρά της HELL ENERGY είναι γεγονός! Το κορυφαίο brand στην ελληνική αγορά λανσάρει τις νέες γεύσεις της σειράς Summer Cool, HELL Summer Cool Raspberry Candy και HELL Summer Cool Exotic Candy.

Οι νέες γεύσεις αυτής της σειράς κυκλοφορούν πάντα σε μοναδικές ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Φέτος, θα δεις να αποτυπώνονται στα κουτάκια των HELL Summer Cools λαχταριστά ζαχαρωτά ενώ τα χρώματα τους θα σε εντυπωσιάσουν.

Το HELL Summer Cool Raspberry Candy έχει τη σαγηνευτική γεύση του βατόμουρου, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορία των φρούτων του δάσους και θα σας ταξιδέψει σε μια δροσερή όαση μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Το Raspberry Candy θα το βρείτε στην εντυπωσιακή φούξια συσκευασία.

Με τροπική καταγωγή, το HELL Summer Cool Exotic Candy ήρθε για να σας μαγέψει και να σας προσφέρει την εμπειρία ενός γνήσιου καλοκαιριού! Το Exotic Candy έχει γλυκιά και φρουτώδη γεύση και θα το βρείτε στην συσκευασία με το έντονο πορτοκαλί χρώμα.

Μπορεί οι γεύσεις και οι συσκευασίες των ενεργειακών ποτών HELL ENERGY να ανανεώνονται, τα συστατικά όμως παραμένουν τα ίδια, με την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml και 5 είδη βιταμινών Β. Οι νέες συσκευασίες είναι και αυτές από πλήρες ανακυκλώσιμο κουτί αλουμινίου, ενώ όλα τα ενεργειακά ποτά της HELL ENERGY δεν περιέχουν συντηρητικά. Ανακάλυψε τα νέα HELL Summer Cool στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!