Ποιο προϊόν από τους ATHONITES δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών, ανάλογα με τον προορισμό σου!

Το νεσεσέρ που θα σας συνοδεύσει στις διακοπές είναι σημαντικό να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον προορισμό που έχετε επιλέξει, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα με το μικρότερο δυνατό όγκο, είτε ετοιμάζετε ξέφρενες διακοπές γεμάτες διασκέδαση, είτε επιλέξετε ένα χαλαρό προορισμό. Με αυτήν την προσέγγιση, η ελληνική μάρκα Skincare & Wellness, Athonites, προτείνει τα δικά της summer must-have ανά προορισμό…

Ανάφη – Athonites Anti-Redness Soothing Care Cream

Παραδομένη στον ήλιο του Αιγαίου και την αλμύρα της θάλασσας, η Ανάφη παραμένει ένα νησί μακριά από τους ρυθμούς της σύγχρονης ανάπτυξης και για το λόγο αυτό η επιδερμίδα των τουριστών χρειάζεται ακόμα περισσότερη φροντίδα.

Ιθάκη – Athonites Soothe & Hydrate Face Mist

Το νησί του Οδυσσέα προσφέρεται για βουτιές στις μικρές βοτσαλωτές του παραλίες και εξερεύνηση των υποθαλάσσιων τοπίων ανυπέρβλητης ομορφιάς, ενώ είναι ιδανικό για εξορμήσεις με σκάφος.

Φολέγανδρος – Athonites Hydrating Cooling Leg Gel

Λουσμένη από το φως του Αιγαίου, η Φολέγανδρος μαγεύει τον επισκέπτη με τις ξεχωριστές της παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά αλλά και την ανόθευτη αρχιτεκτονική των οικισμών της. Με τις περισσότερες παραλίες προσβάσιμες μόνο περπατώντας ή με ειδικά καραβάκια, η Φολέγανδρος αποτελεί έναν προορισμό που απαιτεί αρκετό περπάτημα.

Κύθηρα – Athonites Protect  Rescue Precious Oil Face & Neck

Τα Κύθηρα είναι γνωστά για τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές τους, τα γοητευτικά γραφικά χωριουδάκια και τις τοπικές νοστιμιές με βασική προέλευση την ελιά.

Αλόννησος – Athonites Anti-Fatigue & Restore Eye Cream

Προορισμός που ικανοποιεί πολλά γούστα – από χαλαρές οικογενειακές διακοπές, μέχρι διασκέδαση ως το πρωί στα γραφικά της bar, η Αλόννησος συγκινεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.