Ανακαλύψτε τη νέα σειρά Bref Spa Moments!

Το Bref Spa Moments Ηarmony και το Bref Spa Moments Serenity θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα την τουαλέτα σου αλλά και να δημιουργήσεις ταυτόχρονα μια ευχάριστη και γαλήνια ατμόσφαιρα, σαν να βρίσκεσαι σε Spa.
Με το μοναδικό μείγμα αρωμάτων της, η νέα σειρά Bref Spa Moments δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης και ευχαρίστησης με τα επιλεγμένα αιθέρια έλαια φυσικής προέλευσης που αναδύονται σε κάθε χρήση. Με τη μοναδική σύνθεση τεσσάρων λειτουργιών του Bref, η καθαριότητα και η φρεσκάδα είναι εγγυημένες.

Το Bref Spa Moments Ηarmony με την ελαφριά και αέρινη σύνθεση του αρώματός του, δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και ηρεμίας. Με άρωμα αέρινο, καθαρό και αγνό αποτελούμενο από ξύλο κέδρου, κεχριμπάρι και άρωμα πούδρας
στην βάση του, το οποίο ενισχύεται από λεβάντα, μιμόζα και μήλο. Από την άλλη, το Bref Spa Moments Serenity προσφέρει μια μοντέρνα και ελαφριά αρωματική δημιουργία για αίσθηση φρεσκάδας και γαλήνης. Με φόρμουλα από καρπούζι, lime, κρίνο, ανθό λωτού, πεύκο και σανταλόξυλο αναδύει ένα γλυκό και υδάτινο άρωμα που αναδύει καθαριότητα.
Το Bref ανταποκρίνεται πάντα στα θέλω του καταναλωτή, με τις 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες του, και με τις βελτιωμένες συνθέσεις του που είναι πλέον ακόμη πιο φιλικές προς το περιβάλλον.