Η νέα inspiring καμπάνια της JBL με τίτλο «Believe in yourself – Start now!»

H WaveMotion A.E, Επίσημος Διανομέας για την Ελληνική αγορά, των lifestyle προϊόντων ήχου της JBL παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της «Believe in yourself – Start now!» Με την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές, μπαίνουμε σε σειρά για νέα ξεκινήματα. Από την
προετοιμασία για το φθινόπωρο, το άνοιγμα των σχολείων, ή την εγγραφή στο πανεπιστήμιο, μέχρι κάποιο νέο χόμπι, ένα άθλημα ή μια καλή συνήθεια, η JBL είναι η καλύτερη παρέα.
Η καμπάνια βασίζεται στο storytelling. Αποτελείται από ιστορίες που απεικονίζουν τα μοντέλα JBL στο πλευρό των ανθρώπων που παλεύουν για τον στόχο τους. Κάθε ιστορία παρουσιάζει έναν διαφορετικό στόχο, αφού σκοπός της καμπάνιας είναι να αναδείξει όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Έτσι, αλλάζει και ο τίτλος της κάθε φωτογραφίας: Start Running, Start Exploring, Start Growing, Start Travelling, κλπ. Το κεντρικό μήνυμα «Believe in yourself» μένει πάντα ίδιο. Στην καμπάνια θα συμμετέχουν άνθρωποι που ξεκίνησαν, προσπάθησαν, πέτυχαν και σήμερα αποτελούν πρότυπο. Θα μιλήσουν για την πορεία τους και θα μας εμπνεύσουν με το πώς πίστεψαν στον εαυτό τους και τα κατάφεραν. Σκοπός είναι να πολλαπλασιαστεί το μήνυμα πως, αν πιστέψεις στον εαυτό σου, μπορείς να τα καταφέρεις πολλά! Όποιος και αν είναι, λοιπόν, ο στόχος σου, η JBL είναι εδώ για να σε βοηθήσει να τον πετύχεις.