Ήρθε το νέο ICE COFFEE από τη HELL με γεύση σοκολάτας

Η HELL ICE COFFEE, η κορυφαία* μάρκα παγωμένου καφέ σε αλουμινένια συσκευασία στην Ελλάδα, παρουσιάζει το νέο της ready to drink παγωμένο καφέ Choco Latte. Οι φίλοι του ποιοτικού ready-to-drink παγωμένου καφέ και λάτρεις της σοκολάτας θα βρουν στο νέο
HELL ICE COFFEE αυτό που έψαχναν!
Την Άνοιξη του 2020, η HELL λάνσαρε στη χώρα μας τη σειρά παγωμένου καφέ με 3 διαφορετικές γεύσεις. Οι καταναλωτές πολύ γρήγορα λάτρεψαν τα υψηλής ποιότητας και σε συμφέρουσα τιμή ροφήματα με βάση το γάλα και η σειρά HELL ICE COFFEE κατέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα ηγετική θέση στη λιανική αγορά του ready-to-drink παγωμένου καφέ. Ένα ακόμη ξεχωριστό προϊόν εντάσσεται τώρα στην γκάμα των παγωμένων καφέδων της HELL, με το HELL ICE COFFEE Choco Latte να αποτελεί το όγδοο στη σειρά.
Η σοκολάτα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γεύσεις καφέ που κερδίζει δημοτικότητα παγκοσμίως χάρη στην πλούσια γεύση της. Έτσι, ο παγωμένος καφές της HELL με πραγματικό εκχύλισμα καφέ Arabica και Robusta έγινε ακόμα πιο συναρπαστικός με άρωμα σοκολάτας.
Το νέο HELL ICE COFFEE Choco Latte περιέχει 40Mg/100ml καφεΐνης και 70% άπαχο γάλα UHT, ενώ δεν περιέχει συντηρητικά ή τεχνητές χρωστικές ουσίες. Όλα τα προϊόντα της HELL θα τα βρείτε φυσικά σε πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες αλουμινίου των 250 ml, οι οποίες χάρη στο πρακτικό μέγεθος τους σας προσφέρουν το νέο HELL Choco Latte στο σπίτι, στο γραφείο ή ακόμα και εν κινήσει.

* Όσον αφορά στον όγκο πωλήσεων και τα μεμονωμένα τεμάχια που πωλήθηκαν (Nielsen Απρίλιος 2023)