Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα για τα μαλλιά με υφή

Η Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό, premium brand που συν-δημιουργήθηκε στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας κομμωτών να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι προς την αυθεντική ομορφιά – το #authenticbeautymovement είναι μια κοινότητα που πιστεύει στις ίδιες, κοινές αξίες.
Authentic Beauty Concept Hydrate Intense Treatment: Για έντονη θρέψη των μαλλιών σας κάθε φορά που το χρειάζονται. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή της, αυτή η μάσκα θεραπείας εντατικής ενυδάτωσης, ενυδατώνει σε βάθος και αυξάνει τη διαχειρισιμότητα των μαλλιών σας, ενώ ενισχύει τη φυσική τους λάμψη.
Authentic Beauty Concept Hydrate Curl Enhancer: Ένα gel βαθιάς ενυδάτωσης, που δεν ξεβγάζεται, με ανάλαφρη σύνθεση για καλοσχηματισμένες μπούκλες – χωρίς να προκαλεί σκληρή αίσθηση! Προσφέροντας εξαιρετικά έντονο σχήμα και μεσαίο κράτημα σε κυματιστά, σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά, η gel σύσταση απλώνεται πανεύκολα, προστατεύοντας τα μαλλιά από την υγρασία, περιορίζοντας το φριζάρισμα και ενισχύοντας τη φυσική λάμψη.
Authentic Beauty Concept Hydrate Smoothing Serum: Ανάλαφρο και πολύ ενυδατικό, αυτό το serum, που έχει ως βάση του το νερό, περιορίζει το φριζάρισμα, λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας και προσφέρει όμορφες, καλοσχηματισμένες μπούκλες.