Η CAROLINA HERRERA παρουσιάζει τη συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023

Σχεδιασμένη για τη γυναίκα που διαθέτει αυτοπεποίθηση και δύναμη, η συλλογή γυαλιών της CAROLINA HERRERA αποτυπώνει την ουσία της μάρκας και εκφράζει τη θηλυκή και χαρούμενη αισθητική της.
Η Seasonal Collection παρουσιάζει νέα εκλεπτυσμένα γυαλιά ηλίου και οράσεως της σειράς House of Herrera, διακοσμημένα με το λογότυπο του μονογράμματος και ένα διαγώνιο ένθετο σε χρωματιστή ταρταρούγα ή μονοχρωμίες στους βραχίονες, σε ένα εφέ διακριτικών αντιθέσεων. Στον αντίποδα, τα πολυτελή γυαλιά ηλίου Constellation είναι διακοσμημένα είτε με λαμπερά κρύσταλλα και τρουκς που πλαισιώνουν τη μετώπη ή με ένα μόνο κρύσταλλο στα πλαϊνά, και όλα τους καταλήγουν με ένα κρύσταλλο στα ακροβραχιόνια.
Η Essential Collection διαθέτει νέα σχέδια με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως ένθετα σε χρωματική αντίθεση από ταρταρούγα ή μονοχρωμίες. Άλλα μοντέλα διαθέτουν λεπτούς, δίχρωμους μεταλλικούς βραχίονες, που θυμίζουν τις εμβληματικές ρίγες Carolina Herrera, ενώ τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ τριών επιστρώσεων έχουν υποστεί αριστοτεχνική επεξεργασία με αποτέλεσμα παιχνιδιάρικα χρωματικά εφέ μεταξύ διαφανειών και μονοχρωμιών στη μετώπη και απόλυτα σύγχρονο στιλ.