Εξερευνώντας τη νέα συλλογή FW 23/24 της THE BOSTONIANS

Η The Bostonians, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της νέας της καμπάνιας για τη σεζόν FW 23/24, σας προσκαλεί να εξερευνήσετε όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα collection, η οποία αναδεικνύει την απόλυτη έννοια της ανδρικής κομψότητας και πρακτικότητας που συνοδεύει το πολυδιάστατο στιλ κάθε άνδρα.
Η νέα The Bostonians collection εμπνέεται από τις ρίζες της μάρκας, που δεν είναι άλλες από την πόλη της Βοστώνης και βασίζεται στην έντονη επιθυμία επανασύνδεσης μας με όλα τα χαρακτηριστικά της στοιχεία: την κουλτούρα, τις αξίες, την αρχιτεκτονική, τα χρώματά, τον κόσμο της. Η χρωματική παλέτα της χειμερινής συλλογής δανείζεται από τις αποχρώσεις που παίρνει η μοναδική αυτή πόλη κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα: Φυσικές αποχρώσεις του πράσινου, γήινα κίτρινα, ορυκτό κόκκινο και καφέ δίνουν μια οργανική ισορροπία σε όλη τη συλλογή, η οποία συμπληρώνεται με ξεχωριστές αποχρώσεις του μπλε και του indigo.
Με μία διευρυμένη γκάμα που περιέχει νέες κατηγορίες, το brand συστήνεται ξανά στο κοινό του και έρχεται να καλύψει κάθε περίσταση και στυλιστική ανάγκη του σύγχρονου άνδρα. Για πρώτη φορά στη Συλλογή της, η The Bostonians παρουσιάζει τις κατηγορίες Athleisure και Cotton Knit που έρχονται να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στον τρόπο που ο άντρας εκφράζεται μέσω της εμφάνισης του και ακόμα μεγαλύτερο νόημα στο νέο tagline του brand, “Α State of Mind”.