Με μια λαμπερή εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους στο Ωδείο Αθηνών, ο Οίκος Georg Jensen παρουσίασε 4 νέες συλλογές Autumn/ Winter 2023

Με μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών, ο Οίκος Georg Jensen παρουσίασε τη νέα του συλλογή A/W 2023. Εκλεκτοί καλεσμένοι περιηγήθηκαν στον κόσμο του Σκανδιναβικού design και ανακάλυψαν μια εντυπωσιακή σύνθεση από τις εμβληματικές συλλογές Moonlight Grapes, Verner Panton Collection, Penumbra και Christmas Collectibles 2023.

Η διαχρονική συλλογή Moonlight Grapes παρουσιάστηκε με μια νέα προσέγγιση. Αντλώντας έμπνευση από τα χαρακτηριστικά beads, η A. Roege Hove δημιούργησε μία capsule συλλογή
statement κοσμημάτων από μασίφ ασήμι που συνδυάζουν την πρωτοποριακή κληρονομιά του Georg Jensen στη μεταλλοτεχνία με την καινοτόμο προσέγγιση της σχεδιάστριας στις παραδοσιακές τεχνικές πλεξίματος.
Η συλλογή Penumbra συνδυάζει τη Σκανδιναβική παράδοση με τη μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα. Ο David Thulstrup δημιούργησε ένα μοναδικό σχέδιο με τέλεια συμμετρία, το οποίο δημιουργεί μια ιδιαίτερη οφθαλμαπάτη.
Φέτος τον χειμώνα ο οίκος Georg Jensen αποδίδει φόρο τιμής στον Verner Panton, επαναφέροντας τον εμβληματικό ασημένιο δίσκο που σχεδιάστηκε το 1988 ξανά στο προσκήνιο, σε 4 νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις. Tέλος, η ανυπέρβλητη ομορφιά της χειμωνιάτικης σκανδιναβικής φύσης έρχεται στην καθημερινότητα με τη νέα συλλογή Christmas Collectibles 2023.