Welcome To Gingerbread Land

Ο οίκος Jo Malone London παρουσιάζει τη νέα του «παραμυθένια» συλλογή και προσκαλεί τους λάτρεις του brand να μυηθούν στη μαγεία των Χριστουγέννων, οδηγώντας τους σε ένα ονειρικό ταξίδι στη δική του Gingerbread Land. Η νέα limited-edition συλλογή διεγείρει τις αισθήσεις και ξυπνά τις πιο γλυκές αναμνήσεις, με νότες από ginger, spices και λαχταριστή καραμέλα.
Seasonal Scents: Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με το αγαπημένο Orange Bitters, το χαρούμενο Green Almond & Redcurrant και το αναζωογονητικό Pine & Eucalyptus.
Ginger Biscuit Collection: Άρωμα από φρεσκοψημένο μπισκότο, αρωματισμένο με ginger,
μοσχοκάρυδο και κανέλα, που λιώνει σαν καραμέλα.
Orange Bitters Collection: Δύο δόσεις εσπεριδοειδών, ζουμερό γλυκό πορτοκάλι και
αναζωογονητική έκρηξη μανταρινιού ανοίγουν το άρωμα, μαζί με μια δροσερή δόση νεραντζιού που αποκαλύπτει το απολαυστικό δαμάσκηνο.
Green Almond & Redcurrant Cologne: Αισθησιακό και χυμώδες άρωμα εμπνευσμένο από ένα πολύχρωμο γιορτινό τραπέζι. Η ζουμερή αίσθηση των φραγκοστάφυλων περιβάλλεται από πράσινο αμύγδαλο και tonka. Χαρούμενο και λαμπερό.
Pine & Eucalyptus Home Collection: Η συλλογή αυτή είναι γεμάτη από τα γιορτινά αρώματα πεύκου και ευκάλυπτου. Πράσινο κυπαρίσσι, αρωματισμένο με κανέλα και κάρδαμο.
Festive Gift sets: Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινά και είναι γεμάτη υπέροχες καλά κρυμμένες εκπλήξεις στο Advent Calendar του οίκου Jo Malone London και
επιλεγμένες συλλογές σε εορταστικές συσκευασίες, αφιερωμένες σε κάποια από τα
πιο δημοφιλή αρώματα της Jo Malone London.