Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο WashTower™

LG WashTower™

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου η LG Electronics (LG) διοργάνωσε μία μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στο ιδανικό laundry room με αφορμή το λανσάρισμα του WashTower™, της νέας της λύσης για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων. Το νέο WashTower™ είναι μία ενιαία συσκευή που ενσωματώνει ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο μεγάλης χωρητικότητας, διατηρώντας ένα compact σχεδιασμό με all-in-one πάνελ και προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Παράλληλα παρουσιάστηκαν και το εύρος των ολοκληρωμένων λύσεων της LG για την φροντίδα των ρούχων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ξεχωριστά πλυντήρια και στεγνωτήρια, πλυντηριο-στεγνωτήρια, Slim series και το Styler.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά ομιλιών από στελέχη της LG, καθώς και από ξεχωριστούς καλεσμένους, οι οποίοι μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία.
Η εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία της Δανάης Ματσιούλα, Sales Manager στο τμήμα Οικιακών Συσκευών της LG Electronics, η οποία αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο WashTower™ μοναδικό αλλά και στις ολοκληρωμένες λύσεις πλύσης και στεγνώματος της LG που την έχουν οδηγήσει εδώ και 10 χρόνια στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία πλύσης στην ελληνική αγορά. Το νέο WashTower™ θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά τον Ιανουάριο 2024.

Δανάη Ματσιούλα, HA Sales Manager, LG