Γίνε ο απόλυτος BBQ Μaster!

Μια ανάσα από την Τσικνοπέμπτη και ετοιμάσου για την πιο νόστιμη αποστολή της χρονιάς!

Η απόλυτη σειρά στο YouTube αφιερωμένη στην τέχνη του grilling, «Kaiser The BBQ Masters», θα σε κάνει expert στο ψήσιμο!

About grilling

Απολαυστικές συνταγές, χρήσιμα tips και φυσικά παγωμένη Kaiser αποτελούν τα βασικά «συστατικά» της νέας σειράς της αγαπημένης Pilsner στο YouTube Τσικνοπέμπτη με μπύρα ή Kaiser; Πιστή στο ραντεβού της και φέτος, η αγαπημένη Pilsner μπύρα, μας καλεί όλες και όλους να γίνουμε οι απόλυτοι BBQ Masters, μέσα από τη σειρά «Kaiser The BBQ Masters» που δημιούργησε για το κανάλι της στο YouTube.

Ο γνωστός σεφ Γιώργος Τσούλης, σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή, υποδέχεται αγαπημένους καλεσμένους-έκπληξη και δημιουργούν μαζί απολαυστικές συνταγές, με επίκεντρο το grilling, ανακαλύπτουν τα μυστικά του τέλειου ψησίματος και απολαμβάνουν γευστικά πιάτα, πάντα με τη συνοδεία μίας παγωμένης Kaiser!

Για να μη χάνεις επεισόδια…

Ακολούθησε το κανάλι της Kaiser στο YouTube και μη χάσεις ούτε ένα επεισόδιο της απολαυστικής σειράς «Kaiser The BBQ Masters»!

Giveaway για BBQ Μasters

Και ο εορτασμός της Τσικνοπέμπτης δεν σταματά εδώ, καθώς και στα social media της Kaiser στο Instagram και το Facebook τρέχει ο πιο απολαυστικός διαγωνισμός, σε συνεργασία με τη Weber!

Μπες στις σελίδες της Kaiser στο Instagram και το Facebook, ακολούθησε τα βήματα που παρουσιάζονται στις σχετικές αναρτήσεις και μπες στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους τυχερούς, που θα κερδίσουν τα απόλυτα BBQ Masters δώρα!

Η Kaiser, που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση της, φέρνει ξανά την τέχνη του ψησίματος στο σπίτι μας, απογειώνοντας το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και καθιστώντας τον καθέναν μας έναν πραγματικό… BBQ Μaster!

Did you know?

– Η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η «επίσημη» έναρξη της αποκριάτικης περιόδου. Είναι, επίσης, η τελευταία φορά που τρώμε κρέας, σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση, πριν από την Κυριακή του Πάσχα, καθώς ξεκινά η νηστεία των 50 ημερών.

Επιλέχθηκε η Πέμπτη ως ημέρα κρεατοφαγίας, επειδή η Τετάρτη και η Παρασκευή θεωρούνται  “ημέρες νηστείας”.

– Το καρναβάλι, προέρχεται από το λατινικό «carnem levare» ή «carnis levamen», που σημαίνει «διακοπή της βρώσης κρέατος».

– Κι άλλες χώρες γιορτάζουν την (αντίστοιχη) Τσικνοπέμπτη, για παράδειγμα οι Γάλλοι έχουν την «Mardi Gras» («Λιπαρή Τρίτη») ενώ οι Γερμανοί έχουν την «Weiberfastnacht».

info
Instagram: @kaiserbeer 
Facebook: @kaiser 
YouTube: @kaiserbeer