Posidonio Music Hall: Σταμάτης Γονίδης και Στέλιος Ρόκκος έκαναν πρεμιέρα, επισφραγίζοντας την πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς!

Μια συνεργασία που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα της Αθηναϊκής νύχτας έκανε πρεμιέρα στο Posidonio Music Hall. Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Στέλιος Ρόκκος ένωσαν τις φωνές τους στη σκηνή και παρουσίασαν ένα μοναδικό θέαμα στο απόλυτο meeting point της κοσμικής Αθήνας. Οι δύο ταλαντούχοι και δημοφιλείς ερμηνευτές θα υποδέχονται το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο αγαπημένο μαγαζί της παραλιακής κι υπόσχονται να ταξιδέψουν τους θαμώνες με τα τραγούδια τους. Μία γεύση από τη χημεία των δύο καλλιτεχνών πήραν ήδη από το πρώτο sold out διήμερο, όσοι επισκέφθηκαν το Posidonio Music Hall, ένα από τα πιο ιστορικά νυχτερινά κέντρα, που είναι πλέον πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές και σίγουρα ένας από τους εμπορικότερους. Στη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του έχει κυκλοφορήσει δεκάδες δίσκους και CD singles τα οποία έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία και τον έχουν ανεβάσει στην κορυφή των charts. Αντίστοιχα διαχρονικός, ο Στέλιος Ρόκκος με μακρά πορεία στο χώρο, δεκάδες επιτυχίες, ερμηνευτής αλλά και σπουδαίος τραγουδοποιός υπόσχεται να ξεσηκώσει τους επισκέπτες από το φαντασμαγορικό stage του Posidonio Music Hall. Δύο ερωτικοί τραγουδιστές που ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν το κοινό να περάσει αξέχαστα, επιβεβαιώνοντας πως η συνύπαρξή τους πάνω στην πίστα θα αφήσει ιστορία.