Η CARRERA Eyewear εμφανίζεται στη σκηνή της φεστιβαλικής σεζόν λανσάροντας μια νέα Capsule συλλογή

Η CARRERA Eyewear ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με το Coachella Valley Music and Arts Festival που πραγματοποιείται δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, 12 – 14 Απριλίου και 19 – 21 Απριλίου, στο Indio της Καλιφόρνια.

Ως επίσημος συνεργάτης της Coachella, η CARRERA θα έχει την αποκλειστικότητα της κατηγορίας ως η μόνη μάρκα γυαλιών που θα εμφανιστεί στους χώρους του φεστιβάλ. Η μάρκα θα είναι παρούσα με μια βιωματική σκηνή για να συνδεθεί και να αλληλεπιδράσει με χιλιάδες θεατές του φεστιβάλ, ενώ θα προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένου ενός try-on station που θα παρουσιάσει τη 2024 CARRERA COLLECTION και τη νέα CARRERA FESTIVAL EDITION CAPSULE, μια παγκόσμια προεπισκόπηση σε οκτώ αποκλειστικά μοντέλα που μας οδηγούν σε μια μαγική διάθεση.

Eίδαμε δύο pop stars στην κεντρική σκηνή του Coachella να φορούν τα Carrera Flaglab 15.

Η Bebe Rexha εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή της Coachella φορώντας Carrera Flaglab 15, καθώς και στα stories της στο Instagram φορώντας Carrera 3006/S.
Ο J Balvin εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή της Coachella φορώντας Carrera Flaglab 15 (μια μοναδική επιχρωμιωμένη έκδοση).

INDIO, CALIFORNIA – APRIL 14: (FOR EDITORIAL USE ONLY) J Balvin performs at the Coachella Stage during the 2024 Coachella Valley Music and Arts Festival at Empire Polo Club on April 14, 2024 in Indio, California. (Photo by Arturo Holmes/Getty Images for Coachella)