LG: Λανσάρισμα νέων τηλεοράσεων και soundbars για το 2024

Η LG Electronics παρουσιάζει τα νέα προϊόντα εικόνας και ήχου για το 2024 που θέτουν νέα πρότυπα για εντυπωσιακές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας. Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής, εκπληκτικό σχεδιασμό και απαράμιλλη οπτικοακουστική απόδοση, οι τελευταίες προτάσεις της LG επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία και αριστεία στον κλάδο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών.

Οι LG OLED G4, C4 & Β4 αποτελούν τις αναβαθμισμένες τηλεοράσεις της σειράς OLED evo, ενώ η LG SIGNATURE OLED M4 είναι η πρώτη τηλεόραση στον κόσμο με ασύρματη μετάδοση βίντεο και ήχου 4K σε συχνότητα έως 144Hz*.

Οι τηλεοράσεις LG OLED evo αντιπροσωπεύουν την κορυφή της τηλεοπτικής τεχνολογίας με το επαναστατικό πάνελ OLED evo που προσφέρει πρωτοφανή φωτεινότητα, καθαρότητα και λεπτομέρεια. Με αυτοφωτιζόμενα pixel, άπειρη αντίθεση και υποστήριξη για τις πιο πρόσφατες μορφές HDR, οι τηλεοράσεις LG OLED evo προσφέρουν στους θεατές μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία θέασης που ζωντανεύει κάθε σκηνή με ρεαλισμό που κόβει την ανάσα.

∗ Οι οθόνες της σειράς LG 2024 OLED M4 έως 83 ίντσες υποστηρίζουν 4K στα 144Hz. Το μοντέλο OLED M4 97 ιντσών υποστηρίζει 4K στα 120Hz.