Το μυστικό για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το Πασχαλινό τραπέζι

Τα χρώματα και τα αρώματα του Πασχαλινού τραπεζιού έχουν τη δική τους ταυτότητα.
Είναι ξεχωριστά και λειτουργούν ενωτικά. Ενώνουν την οικογένεια, ενώνουν τις παρέες, ενώνουν ακόμα και τους στενούς συνεργάτες.

Το Πάσχα άλλωστε είναι μια γιορτή που μεταδίδει έντονη συναισθηματική φόρτιση και παράλληλα μας κάνει να νιώθουμε ανακούφιση και γαλήνη.
Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε όλα όσα λέει το έθιμο και συνήθως αναλαμβάνει να τα ετοιμάσει ο ψήστης της παρέας. Και κάπου εκεί υπάρχει ένα μυστικό για να περάσεις ακόμα καλύτερα.

Όταν κερνάς τον ψήστη ένα δροσερό τσίπουρο είναι βέβαιο ότι αποκτάς ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και μάλλον απολαμβάνεις πρώτος τον καλύτερο μεζέ.

Κάπως έτσι είναι ο κανόνας όταν φτάνει η ημέρα που γιορτάζουμε το Πάσχα και όλοι ετοιμαζόμαστε να στρώσουμε γιορτινό τραπέζι. Ο ρόλος του ψήστη είναι εκείνη την ημέρα υψίστης σημασίας. Χωρίς αμφιβολία είναι εκείνος που υπομένει όλη την ταλαιπωρία, αλλά είναι και ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Τον καλοπιάνεις μ’ ένα δροσερό τσίπουρο και απολαμβάνεις τον καλύτερο μεζέ.

Το στρωμένο τραπέζι έχει όλα τα καλά αυτή την Άγια ημέρα και εκείνο που ξεκάθαρα απογειώνει όλες τις γεύσεις είναι φυσικά το τσίπουρο Δεκαράκι!

Το μονοποικιλιακό τσίπουρο που έχει επιλογές για όλα τα γούστα. Συγγενείς, φίλοι, γέλια, μουσική, απόλαυση… στιγμές ευλογημένες που «σφραγίζονται» με ένα τσούγκρισμα
και καταγράφονται στο μυαλό μας ως αναμνήσεις ξεχωριστές.
Στους 10 βαθμούς Κελσίου, ιδανική θερμοκρασία για το τσίπουρο Δεκαράκι, το σωστό ποτήρι, ο κατάλληλος μεζές και όλα καλά. Το μόνο για το οποίο θα πρέπει να απασχολήσεις το μυαλό σου είναι για την τελική επιλογή της ποικιλίας που θα προτιμήσεις.
Σίγουρα θα βρεις κάτι για το δικό σου γούστο.

Στις επιλογές σου υπάρχει το Δεκαράκι Μοσχάτο που έχει αγαπηθεί για το άρωμα που αναδύει, τη μοναδική, χαρακτηριστική του γεύση και την κρυστάλλινη καθαρότητά του. Πίνεται δροσερό (στους 10 βαθμούς Κελσίου) και αναδεικνύει τους πικάντικους
μεζέδες και τα ψητά με σάλτσες.

Το Δεκαράκι Μαλαγουζιά έχει έναν ιδιαίτερο, έντονο, αρωματικό χαρακτήρα που επιμένει στην επίγευση. Απογειώνει την απόλαυση των ξινών και λιπαρών πιάτων.
Μάλιστα εάν είσαι από εκείνους που δεν τρώνε κρέας ακόμα και το Πάσχα τότε δοκίμασε το με θαλασσινά και ψάρια σχάρας και κάνε τη διαφορά.

Η ποικιλία Δεκαράκι Ροδίτης Αλεπού είναι ο καλύτερος «φίλος» των φίνων ψητών της ώρας,
των μαριναρισμένων θαλασσινών, των αλοιφών και των τηγανητών. Τα λεμονάτα, φρουτώδη
αρώματα του το κάνουν ευκολόπιοτο.

Όποιο και αν διαλέξεις τελικά εσύ και η παρέα σου, το σίγουρο είναι ότι θα σας βγάλει τον καλύτερό σας εαυτό! Γιατί αυτό είναι το τσίπουρο Δεκαράκι, ένα τσίπουρο που ενώνει τις παρέες και φέρνει γέλια, χαρά και ανεμελιά!!
Καλή απόλαυση!!

 

Aπολαύστε Υπεύθυνα