Η Sonos κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της με τα ακουστικά Sonos Ace

H Sonos ανακοίνωσε την κυκλοφορία των πρώτων ακουστικών, Sonos Ace, σηματοδοτώντας την πολυαναμενόμενη είσοδο του brand στην κατηγορία της
προσωπικής ακρόασης. Τα premium over-the-ear Bluetooth® ακουστικά διαθέτουν εκπληκτικό lossless ήχο και spatial audio, παγκόσμιας κλάσης Active Noise Cancellation (ANC) και Aware Mode, καθώς και την πιο καθηλωτική εμπειρία home cinema χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία True Cinema της Sonos. Τα Sonos Ace θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε μαύρο και λευκό χρώμα από τις 5 Ιουνίου 2024 στα €499.
“Μόλις έφτασαν! Οι fans μάς ζητούσαν εδώ και χρόνια να φέρουμε την ηχητική εμπειρία Sonos σε ακουστικά – και γνωρίζαμε ότι η πρώτη μας απόπειρα στην κατηγορία απαιτεί να υπερασπιστούμε το επίπεδο καινοτομίας και ακουστικής εμπειρίας με την οποία η Sonos έχει γίνει συνώνυμη», δήλωσε ο Patrick Spence, Διευθύνων Σύμβουλος της Sonos. «Τα Sonos Ace αξιοποιούν όλα όσα μάθαμε εδώ και δύο δεκαετίες ως ηγέτες στον κλάδο του ήχου για να φέρουν εκπληκτικό ήχο, κομψή σχεδίαση και μακροχρόνια άνεση σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς κατηγορίες ήχου παγκοσμίως». Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο sonos.com.gr.