Οι φωτεινούληδες της ζωής σου

dav

Καλημέρα SayYesser!!!

Θυμάσαι παλιά ένα παιδικό που ήταν σε βιντεοκασέτα και συνήθως πριν από τα στρουμφάκια και λεγόταν “οι φωτεινούληδες”; Που ήταν κάτι όμορφα ας τα πούμε πλασματάκια, με φτερά, συνέχεια χαρούμενα και φώτιζε η κοιλίτσα τους; Τα οποία κυκλοφορούσαν και τη δεκαετία ΄80 με ΄90 και σε κουκλάκια που τα αγκάλιαζες τη νύχτα και γέμιζε φως η αγκαλιά σου και κοιμόσουν σαν πουλάκι;
Ε, λοιπόν για αυτά θα μιλήσουμε σήμερα. Όχι όμως για τα κουκλάκια αλλά για τους ζωντανούς ανθρώπους φωτεινούληδες που μπορεί να έχεις την τύχη να βρίσκονται στη ζωή σου.

Αρχικά θέλεις να σου πω πόσο ευγνώμων πρέπει να είσαι αν έχεις στη ζωή σου ανθρώπους – φωτεινούληδες, που μοσχοβολούν χαρά και εκπέμπουν φως; Η απάντηση προφάνης ΠΟΛΥ!!!
Ξέρεις πόσα οφέλη έχουμε στη  ζωή μας, στην καθημερινότητά μας, στην ίδια μας την ύπαρξη όταν γύρω μας έχουμε τέτοιους ανθρώπους; ΠΟΛΛΑ!!!

Οι φωτεινοί άνθρωποι λοιπόν βοηθούν στην:

1) Καλύτερη Διάθεση: μας φέρνουν θετική ενέργεια, κάνοντάς μας να νιώθουμε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι.

2) Υποστήριξη και Ενθάρρυνση: μας παρέχουν υποστήριξη και ενθάρρυνση βοηθώντας μας να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και να επιδιώκουμε τους στόχους μας.

3) Βελτίωση Ψυχικής Υγείας: η θετική τους επίδραση μειώνει το άγχος και την κατάθλιψη, ενισχύοντας τη συνολική μας ψυχική ευεξία.

4) Αναζήτηση Κινήτρου και Έμπνευσης: αφού μας εμπνέουν να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να πετύχουμε περισσότερα, έχοντας αυτούς σαν παράδειγμα.

5) Επίτευξη Καλύτερων Σχέσεων: καθώς διευκολύνουν την ανάπτυξη υγιών και ισχυρών σχέσεων, κάνοντας τις αλληλεπιδράσεις μας πιο ευχάριστες και ουσιαστικές.

6) Δημιουργία Θετικού Περιβάλλοντος: επειδή επηρεάζουν θετικά τα πάντα γύρω μας, κάνοντας το χώρο εργασίας, το σπίτι και την κοινωνική μας ζωή πιο ευχάριστα.

7) Ενίσχυση Αυτοπεποίθησης: διότι η θετική τους ενέργεια μας βοηθά να πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας.

8) Ανάπτυξη Προσωπικών Δεξιοτήτων: γιατί μέσα από την αλληλεπίδραση μαζί τους, μαθαίνουμε νέες δεξιότητες και βελτιώνουμε τις υπάρχουσες.

Tip of the Day: Με λίγα λόγια, οι φωτεινοί άνθρωποι συμβάλλουν σε μια πιο ευτυχισμένη, υγιή και παραγωγική ζωή, κάνοντάς μας καλύτερους ανθρώπους τελεία και παύλα!
Α! και να θυμάσαι πως για δώσουν το φως τους οι φωτεινούληδες πρέπει να τους έχεις κοντά σου και να τους αγκαλιάζεις…
Και για να μην το ξεχάσω, δες το πρώτο επεισόδιο από τους φωτεινούληδες εδώ.