Να θυμάσαι πως όλα περνάνε…

Καλημέρα SayYesser!!!

Ξέρεις, η ζωή είναι γεμάτη με προκλήσεις, εμπόδια και στιγμές που νιώθεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις. Έχεις περάσει δυσκολίες, έχεις αντιμετωπίσει προβλήματα και, πολλές φορές, έχεις νιώσει να καταρρέεις. Αλλά μέσα σου ξέρεις ότι όλα περνάνε. Όμως σου λέω αλήθεια, ό,τι κι αν συμβεί, έχεις τη δύναμη να το ξεπεράσεις.

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Τα δύσκολα -και τα εύκολα αν με ρωτάς, περνούν και εσύ βγαίνεις από αυτά πιο δυνατός και σοφότερος. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που οι δυσκολίες φαίνονται ατελείωτες, αλλά κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις σε κάνει πιο ανθεκτικό.

Όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση, σκέψου όλες τις φορές που κατάφερες να ξεπεράσεις τα εμπόδια του παρελθόντος. Είσαι πιο ισχυρός από ό,τι νομίζεις και κάθε εμπειρία σε κάνει πιο έτοιμο για την επόμενη πρόκληση. Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να ξαναβρείς τη δύναμή σου και να προχωρήσεις. Εξάλλου δεν βγήκε τυχαία η φράση «Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς.»

Tip of the Day: Όταν νιώθεις καταβεβλημένος, πάρε μια στιγμή να θυμηθείς όλες τις δυσκολίες που έχεις ξεπεράσει στο παρελθόν. Κράτα ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και κατάγραψε κάθε μικρή νίκη. Αυτό θα σου δώσει δύναμη και θα σου θυμίζει ότι είσαι ικανός να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται στον δρόμο σου. Και θα σου πω και ένα quote που συνηθίζω να σκέφτομαι όταν όλα πάνε στραβά: “Αν η ζωή ήταν εύκολη, όλοι θα ήταν ευτυχισμένοι.” Είναι; Δεν είναι! Οπότε join the club!!!