Ημέρες Καριέρας – Κορυφαίοι Εργοδότες συναντούν τα στελέχη του μέλλοντος

Οι Ημέρες Καριέρας Αθήνας του kariera.gr, οι οποίες έχουν καθιερωθεί ως event-θεσμός, γιορτάζουν φέτος τη συμπλήρωση 25 ετών. Μαζί με 137 περίπτερα Εργοδοτών, και καθοδηγητικές ομιλίες, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου από τις 10:00 έως τις 18:00.

Οι Ημέρες Καριέρας απευθύνονται σε κάθε άνθρωπο που επιδιώκει να εξελίσσεται επαγγελματικά και θέλει να κάνει το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η είσοδος στο μεγαλύτερο event για την εργασία στην Ελλάδα είναι δωρεάν για όλους, με μοναδική προϋπόθεση την εγγραφή τους ΕΔΩ.

Κατά τη διάρκεια των Ημερών Καριέρας Αθήνας 2024, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης και να δικτυωθούν με κορυφαίους Εργοδότες. Θα μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε σύντομες συνεντεύξεις με επαγγελματίες του τομέα ανθρώπινου δυναμικού, να παρακολουθήσουν διαφωτιστικές ομιλίες για την επαγγελματική τους ζωή, καθώς και να λάβουν συμβουλές από ειδικούς στο περίπτερο του kariera.gr για θέματα, που αφορούν sτην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Φέτος, Platinum Χορηγός των Ημερών Καριέρας Αθήνας 2024 θα είναι η ΔΕΗ.