ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | ΠΗΤΕΡ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙ από τους Patari Project στο Θέατρο Κνωσός & ΣΥΡΑΝΟ της Ελένης Βλάχου στο Θέατρο Χώρα

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τη Σοφία Πάσχου και τους Patari Project για την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Κνωσός, καθώς και με την Ελένη Βλάχου για την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Χώρα.
Δύο διαφορετικές σκηνές που υπόσχονται να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους θεατές σε μαγικούς κόσμους γεμάτους φαντασία, περιπέτεια και δημιουργία! Με παραστάσεις που ακολουθούν τις νεότερες τάσεις στο θέατρο για παιδιά και όλη την οικογένεια και δίνουν έμφαση στη συμμετοχική εμπειρία και την αλληλεπίδραση, προάγοντας την ενσυναίσθηση, την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.
Μέσω εναλλακτικών αφηγήσεων και ενσωματώνοντας εντυπωσιακά τη χρήση νέων τεχνολογιών – έχουν στόχο να ψυχαγωγήσουν, να εκπαιδεύσουν αλλά και να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη των μικρών θεατών.
Η σεζόν 2024-25 επιφυλάσσει πρωτότυπες διασκευές κλασικών έργων και παραμυθιών, με τις παραστάσεις ΠΗΤΕΡ ΠΑΝτα παιδί από τους Patari Project σε σκηνοθεσία της Σοφίας Πάσχου στο ανακαινισμένο θέατρο Κνωσός και ΣΥΡΑΝΟ της Ελένης Βλάχου στο Θέατρο Χώρα.

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝτα Παιδί
Από τους Patari Project
Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου
Στο Θέατρο Κνωσός, από τις 3 Νοεμβρίου